Thursday, July 30, 2009

Maccabi Netanya vs. Galatasaray: UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, bu akşam oynayacakları Maccabi Netanya UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında as futbolcularına görev vermeye hazırlanıyor.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, bu akşam oynayacakları Maccabi Netanya UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmasında as futbolcularına görev vermeye hazırlanıyor. Önceki turdaki Tobol maçlarının aksine, tam kadroya yakın bir ekiple İsrail'e giden sarı kırmızılıların teknik patronu Tel Aviv'de düzenlediği basın toplantısında, ‘'O zaman onlar benimle beraberdi, onlarla oynamak zorundaydım. Şimdi milli takımlardan gelenler şanslarını kullanacaklar. Tobol maçında hazır olmayanların, antrenmanlarda maksimum seviyeye gelmeleri için uğraştık. Bu maçta onları sahada görebiliriz'' diye konuştu.

Küçüklerle oynamak zor

Hollandalı teknik adam, basın toplantısında yalnızca Keita'nın fiyatının tüm Netanya takımından pahalı olduğunun hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:


‘'Bu tip maçların hep zor geçtiğini görürüz. Küçük takımlar, büyük rakiplere karşı daha fazla hırslanıp, motive olurlar. Burada iyi bir sonuç alabilmek için kendimizi hazırlamalıyız. Önemli olan, deplasmanda iyi bir sonuç alarak evimize dönmek.''

Öte yandan sarı kırmızılıların dün maçın oynanacağı sahada yaptığı idmanı izlemek üzere stada gelen Başkanımız Adnan Polat, ana girişi bulamayınca ancak çalışmanın sonlarına doğru yerini alabildi.

LINKLERI BULMAK ICIN BURAYA TIKLAYIN: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44420&part=sports

ELANO GALATASARAY'DA


FLAŞ! FLAŞ! Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. Elano ile yapılan sözleşme, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyuruldu.28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.

Kaynak: Webaslan.com

Brazilian Elano Blumer (28) has signed a four-year contract with Galatasaray. Elano started his professional football career at Santos in 2001. After four years he was transferred to Ukrainian Shakthar Donetsk and played until 2007, when he joined Manchester City. In his international career with the Brazilian national team he has so far played 35 games and scored six goals.Elano will be arriving in Istanbul on Friday, July 31.
Kaynak: Galatasaray.org